GİRESUN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017 YGS Sınavı Nedeniyle Giresunspor-Eskişehirspor Maçının Başlama Saati Değişti

2017 YGS Sınavı Nedeniyle Giresunspor-Eskişehirspor Maçının Başlama Saati Değişti

12 Mart 2017 Pazar günü 10:00 – 12:00 saatleri arasında yapılacak 2017 Yükseköğretime Geçiş  (YGS)  Sınavı ile İlimiz için önemi olan saat 13:00’ te başlayacak Giresunspor - Eskişehirspor takımları arasındaki PTT. 1. Lig futbol müsabakasının aynı güne rastlaması nedeniyle veli ve öğrencilerimiz tarafından; maç öncesi oluşacak kalabalığın, stat çevresinde bulunan okullarımızda sınava girecek öğrencilerimizi olumsuz etkileyebileceği düşüncesiyle maç saatinin değiştirilmesi isteğinde bulunulmuştur. Konunun; Sayın Valimiz Hasan Karahan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut ve Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ tarafından istişaresi neticesinde, veli öğrencilerimizden gelen değişiklik talebi Türkiye Futbol Federasyonuna iletilerek maç saatinin değiştirilmesi istenmiştir.

Böylece daha önceden, saat 13:00’ te yapılması planlanan Giresunspor - Eskişehirspor takımları arasındaki PTT. 1. Lig futbol müsabakası, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 12 Mart 2017 Pazar günü saat 14:00’ e alınmıştır.

Bu itibarla; Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Necati AKKURT, konuya hassasiyetle yaklaşan başta Sayın Valimiz Hasan Karahan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut ve Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ’a teşekkür ederken, hafta sonu sınava girecek öğrencilerimize ve zorlu bir lig maçına çıkacak Giresunspor’umuza şimdiden başarılar dilemektedir.

 

 Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Çıtlakkale Mahallesi Hükümet Konağı A Blok Kat 1 ve Kat 4 Giresun - 0 454 215 75 25 / 26 / 27 / 29

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.