GİRESUN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018 ? 2019 Eğitim Öğretim Yılı Merkez İlçe Okul Müdürleri Toplantısı Yapıldı.

2018 ? 2019 Eğitim Öğretim Yılı Merkez İlçe Okul Müdürleri Toplantısı Yapıldı.

26 Haziran 2019  Çarşamba günü Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ertuğrul TOSUNOĞLU başkanlığında Merkez İlçede görev yapan tüm okul ve kurum müdürleri ile İl MEM Müdür Yard. Ergin AYBAR, Müdürlüğümüz Şube Müdürleri Gökay TUNCER, Fazlı ÇİÇEK, Ali TOPÇU' nun katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Geniş bir gündemde yapılan toplantıda öncelikli olarak, İl Milli Eğitim Müdürümüz Ertuğrul TOSUNOĞLU tarafından 2019 LGS sonuçları paylaşıldı. LGS sonuçlarına göre ilimizin tüm derslerde Türkiye ortalamasının çok üzerinde olduğu belirtildi ve iller arası sıralamada da ilimizin Türkiye 3.' sü olduğuna dikkat çekildi. Sayın Müdürümüz Ertuğrul TOSUNOĞLU, bu büyük başarıda emeği geçen eğitim camiamızın tüm çalışanlarına teşekkür etti.

 

Toplantı, aşağıdaki gündem maddeleri görüşülerek devam etti.

 

2018- 2019 Eğitim ve öğretim yılının genel değerlendirmesi yapıldı. Liselere Geçiş Sistemi (LGS), Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS), Okullaşma Oranları, Öğrenci? Öğretmen devamsızlık durumları, Başarıyı Artırmaya yönelik çalışmalar, Beceri ve Tasarım Atölyelerinin kurulması, Okullarımızda bilimsel, sportif, sosyal kültürel çalışmalara katılımlar, Proje çalışmaları ve katılım durumları, Öğrenci disiplin ve davranışlarının değerlendirilmesi, Şiddetin Önlenmesi ve Azaltılmasına yönelik çalışmalar, İstismar ve Bağımlılıkla Mücadelede yapılan çalışmalar, Taşımalı Eğitim, Pansiyonlarımızın durumları, Meslek Liselerinin üretim yapabilecek duruma getirilmesi ve öğrencilerinin iş piyasasında aranacak niteliklere sahip yetilerle donatılması için okul müdürlüklerince gerekli ortamların oluşturulması, fırsatların verilmesi konularında paylaşımlarda bulunuldu.

 

Toplantının devamında İl Milli Eğitim Müdürümüz Ertuğrul TOSUNOĞLU; okul ve kurumlarımızda karşılaşılan eksikler, sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin yöneticilerimizle bilgi alışverişinde bulundu ve 2018 ? 2019 eğitim öğretim yılında gösterdikleri özverili çalışma dolayısıyla tüm yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederek, gelecek eğitim öğretim yılı öncesi başarılar diledi.


05-07-201905-07-201905-07-2019

Çıtlakkale Mahallesi Hükümet Konağı A Blok Kat 1 ve Kat 4 Giresun - 0 454 215 75 25 / 26 / 27 / 29

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.