GİRESUN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 Eğitim Öğretim Sene Başı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2021-2022 Eğitim Öğretim Sene Başı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle  "Okulların Açılması İçin Alınacak Tedbirler" kapsamında,  27 Ağustos Cuma Günü  Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda toplantı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Ertuğrul Tosunoğlu Başkanlığında yapılan toplantıda, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, Merkez  İlçe Okul Müdürleri  hazır bulundu.

Toplantıda; Covid-19 salgını kapsamında okullarımızda alınan tedbirler, okulların temizliği, personellerimizin aşılanma oranları, taşımalı eğitim, Okuma-Yazma kursları gibi  konularda bilgilendirme ve hatırlatmalar yapıldı.

Müdürümüz Ertuğrul TOSUNOĞLU "Pandemi sürecinde okullarımızı en yüksek tedbirlerle açmayı planlıyoruz. Bu kapsamda okullarımızın maske, dezenfektan ve temizlik malzemesi ihtiyacını karşıladık ve bütün okullarımıza teslim ettik. Okullarımızın açılış öncesi bütün okullarımızın temizliğini yaptırdık, her türlü donanım (sıra,tahta,masa vb) ihtiyaçlarını karşıladık. 01-03 Eylülde Okul öncesi öğrencilerimiz ve ilkokul 1. Sınıf öğrencilerimizin uyum eğitimi , 6 Eylülde de bütün sınıf seviyelerinde Eğitim ? Öğretim başlayacaktır. Yeni Eğitim ? Öğretim yılının İlimize, öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

İyi dilekler ve temennilerle toplantı sona erdi.

27-08-202127-08-2021

Çıtlakkale Mahallesi Hükümet Konağı A Blok Kat 1 ve Kat 4 Giresun - 0 454 215 75 25 / 26 / 27 / 29

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.